Podprite Raiven - naj dežujejo glasovi!

Razširite novico med svoje prijatelje v tujini, spodbudite jih k glasovanju za Raiven!

Za vas smo pripravili glasovalne grafike s telefonskimi številkami vseh držav, ki lahko glasujejo v prvem polfinalnem večeru. Delite jih na socialnih omrežjih in spodbudite svoje prijatelje, da v prvem polfinalu podprejo našo predstavnico Raiven!

Glasovanje

Svoje glasove bodo lahko v prvem večeru oddali gledalci v petnajstih sodelujočih državah in v državah treh finalistk, to so Združeno kraljestvo, Nemčija in Švedska. Poleg teh držav pa bodo svoje glasove lahko oddali tudi gledalci v nesodelujočih državah, ki bodo v vseh treh večerih podelili svoj set evrovizijskih točk pod imenom Ostali svet (Rest Of The World). Ta set bo enakovreden setu ene izmed sodelujočih držav. Ostali svet sicer ne bo imel strokovne žirije, tako da bo imel le en set telefonskega (oz. spletnega) glasovanja.  

10 finalistov v vsakem polfinalu bo tako kot lani določilo le telefonsko glasovanje, strokovne žirije bodo v polfinalih svoje glasove oddale le, da bodo njihove glasove lahko upoštevali v primeru napake pri telefonskem glasovanju. Tako bo v prvem polfinalu podeljenih 19 setov evrovizijskih točk, kar pomeni, da je največje možno število točk, ki ga lahko zbere ena država 216. Prvih deset z najvišjim številom točk se bo uvrstilo v sobotni finale.  

DELITE MED SVOJE PRIJATELJE IN PODPRITE RAIVEN!

Objava za Instagram ali Facebook

Objava za Instagram ali Facebook zgodbe

Vir:
Zadnje novice
Odštevajte skupaj z nami!
Do finala, 12. 5. 2025 še:
00
DNI
:
00
UR
:
00
Min
:
00
sec