Gradevizija 2024

Z veseljem vas vabimo na letošnjo Gradevizijo, ki bo potekala 19. oktobra ob 19.00 uri v Kulturnem domu Črnuče. Gre za poseben dogodek, ki ni le običajen glasbeni festival – Gradevizija je že dolgo sinonim za navdušenje, ustvarjalnost in pozitivno energijo!

Če Gradevizije še ne poznate, naj vam jo predstavimo. To ni zgolj tekmovanje v petju, temveč prava glasbena pustolovščina, polna srčnosti, smeha in poguma. Naši nastopajoči, amaterji ali izkušeni pevci, na odru pustijo srce in dušo, občinstvo pa vedno dobi spektakel, poln humorja, glasbenih presežkov in nepozabnih trenutkov. Vsaka izvedba Gradevizije prinese nekaj novega in posebnega, kar vas zagotovo ne bo pustilo ravnodušnih.

Zgodba, ki nas povezuje

Festival se je prvič odvijal leta 1997 v skromni kuhinji enega izmed ustanoviteljev, Dejana Primoža Gradišnika, in čeprav je tisto prvo občinstvo štelo le štiri osebe, se je iz te skromne začetne ideje razvila prava institucija. Danes Gradevizija združuje številne glasbenike, navdušence in prijatelje, ki soustvarjajo vzdušje, kakršnega še niste doživeli.

Po številnih selitvah in razvoju je Gradevizija našla svoj stalni dom v Kulturnem domu Črnuče, kjer vsako leto odmeva vrhunska glasba, občinstvo pa sodeluje pri glasovanju in izbiri zmagovalcev. Poleg nastopov vas bo navduševala tudi skrbno izbrana strokovna žirija in številna presenečenja.

Zakaj ne smete manjkati?

Gradevizija je dogodek, ki ga enostavno morate doživeti v živo! To ni samo večer pesmi in nastopov, ampak je pravi praznik kulture, druženja in sprostitve. Čar dogodka je v energiji, ki jo ustvarijo tako nastopajoči kot publika. Prav vsak obiskovalec postane del zgodbe, ki se tisti večer piše na odru in v dvorani.

Pripravite se na smeh, solze in navdušenje, saj bo letošnja Gradevizija polna nepričakovanih trenutkov.

Rezervirajte si večer!

Kdaj? 19. oktober 2024 ob 19.00 uri
Kje? Kulturni dom Črnuče, Ljubljana

Ne odlašajte in si pravočasno zagotovite svoje mesto na tem nepozabnem dogodku. Pridružite se nam in bodite del festivala, ki že več kot dve desetletji navdušuje s svojo unikatnostjo in toplino.

Svoje mesto si rezervirajte preko elektronske pošte na naslovu gradevizija@klub-ogae.si

Pridite, zapojte, navijajte – Gradevizija vas pričakuje!

Vir:
Zadnje novice
Odštevajte skupaj z nami!
Do finala, 17. 5. 2025 še:
00
DNI
:
00
UR
:
00
Min
:
00
sek