Afterparty Gradevizije v Tiffany

V soboto, 19. oktobra 2024, se po zaključku najbolj bleščečega dogodka leta, Gradevizije 2024, pripravite na nepozaben afterparty! Klub Tiffany, osrednji prostor LGBTQ+ skupnosti v Sloveniji, bo ob 22. uri odprl svoja vrata za vse, ki želite podaljšati evrovizijsko evforijo, ki jo boste doživeli v Kulturnem domu Črnuče.  

Na uradnem Gradevizija afterpartiju vas bo Mentalika popeljala skozi magičen večer največjih evrovizijskih uspešnic, vse od kultnih klasik do najnovejših hitov. Pripravite se na pisano mešanico evrovizijskih hitov, ki bodo glavni razlog, da boste preplesali celo noč. Glasba, smeh in evrovizijski duh bodo napolnili prizorišče vse do jutranjih ur, saj se bo dogajanje odvijalo vse do zgodnjih jutranjih ur.

Osnovne informacije o dogodku:

  • Kdaj: Sobota, 19. oktober 2024, od 22.00 do 5.00
  • Kje: Klub Tiffany, Metelkova, Ljubljana
  • Vstopnina: 5 € (pred 00.00) / 7 € (po 00.00)

Klub Tiffany, znan po svoji odprtosti in podpori LGBTQ+ skupnosti, ponuja varen prostor za vse obiskovalke_ce, kjer sta spoštovanje in sprejemanje na prvem mestu. Obiskovalci_ke so naprošeni, da se držijo pravil o spoštljivem vedenju in, v primeru kakršnekoli neprijetne situacije, o tem obvestijo osebje ali varnostno službo.

Zakaj ne smete zamuditi Gradevizije in afterpartija?

Gradevizija je prireditev, ki je več kot le glasbeni spektakel – je praznik, ki združuje evrovizijske oboževalce, umetnike, aktiviste in celotno LGBTQ+ skupnost. Ta dogodek slavi raznolikost in ljubezen, ponuja priložnost za povezovanje in izražanje skozi glasbo in nastope.  

Vabljeni ste, da se udeležite Gradevizije, ki bo potekala v Kulturnem domu Črnuče ob 19.00 uri, in nato nadaljujete večer na nepozabnem afterpartiju v klubu Tiffany.

Za vse, ki želite to edinstveno izkušnjo deliti z drugimi, je Gradevizija priložnost, ki je ne gre zamuditi. Pridružite se nam v soboto, 19. oktobra, in doživite magično vzdušje, ki ga prinašata ta dogodek in afterparty.

Se vidimo na plesišču!

Vir:
Zadnje novice

Preberite še...

Trenutno ni dodatnih novic.
Odštevajte skupaj z nami!
Do finala, 17. 5. 2025 še:
00
DNI
:
00
UR
:
00
Min
:
00
sek