NOCOJ – 1. predizbor EME 2022

Nocoj se pričenja cikel treh sobot, v katerih bomo svoja ušesa in oči napasli na ponudbi, ki jo je za nas pripravila letošnja EMA 2022. Danes ob 20. uri namreč na 1. programu TV Slovenija sledi 1. predizbor letošnje EME, v katerem bomo slišali deset skladb.

8 skladb je strokovna žirija izbrala izmed že uveljavljenih glasbenikov, ki so svoje pesmi poslali na natečaj. Dva izmed njih pa smo dobili prejšnji petek v oddaji EMA freš, kjer so se predstavili mladi, še neuveljavljeni glasbeniki – nova imena, morda pa tudi zvezde slovenske glasbene scene.

Prihodnjo soboto bo sledil še 2. polfinalni večer, iz vsakega polfinala pa se bo v veliki finale uvrstilo šest skladb – glasbena lista finala EME 2022 bo tako štela 12 skladb. 3 pesmi bo iz polfinala v finale poslalo telefonsko glasovanje (tri najvišje uvrščene), 3 pesmi pa bo v finale poslala strokovna žirija.

Nocojšnji menu 1. predizbora EME 2022 pa bo izgledal takole (v tem vrstnem redu):

  1. July Jones - Girls Can Do Anything
  2. David Amaro - Še vedno si lepa
  3. Le Serpentine - Tud teb se lahk zgodi
  4. Bowrain & Brina - Čas je
  5. LUMA - All In
  6. Stela Sofia - Tu in zdaj
  7. Jonatan Haller – Obzorje
  8. Batista Cadillac - Mim pravil
  9. Zala Smolnikar - Z Á L I - V ogledalu
  10. Manouche - Si sama?

Naslednjo soboto pa se bodo za mesto v finalu potegovali Mia Guček, Gušti feat. Leyre, Klara Jazbec, Vedran Ljubenko, Leya Leanne, LPS, Anabel, BQL, Hauptman in Eva Moškon.

Zadnje novice
Odštevajte skupaj z nami!
Do finala, 11. 5. 2024 še:
00
DNI
:
00
UR
:
00
Min
:
00
sec